Consultancy van LogiQ

http://logiq-interimenadvies.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/inframe6gk-is-162.giflink

Advies

U als opdrachtgever hebt goed nagedacht over de situatie en de omstandigheden binnen Uw organisatie voordat U om advies vraagt. Vanuit het besef dat U recht heeft op een goede analyse, zoekt LogiQ bij elke opdracht naar verdere verdieping en het bredere perspectief.
Voor adviesopdrachten werken de consultants van LogiQ met een bewezen meervoudige projectaanpak, die bestaat uit analyse, oplossingen bedenken, uitwerken en ondersteuning bij implementatie.

Analyse kan bestaan uit het identificeren van verbetermogelijkheden binnen een bestaande situatie maar ook uit het ontwikkelen van een green field scenario.

Met behulp van een Quick scan zijn wij in staat om Uw organisatie of bedrijfsproces door te lichten. Met een kort, gedegen & objectief onderzoek kunnen wij snel achter mogelijke verbeterpunten komen. De uitkomst van een Quick scan is een terugkoppeling met mogelijke oplossingen of verbeteringen. Afhankelijk van de complexiteit van Uw organisatie duurt een quickscan 1 of 2 dagen. In overleg met U zal besproken worden wat het meest kostenefficiƫnt is.

Copyright 2018 LogiQ Interim en Advies. Alle rechten voorbehouden.