Interim management van LogiQ

http://logiq-interimenadvies.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/inframe2gk-is-154.giflink

Interim management

Interim managers van LogiQ zijn zonder uitzondering professionals die ´out of the box´ durven denken. Zij staan voor openheid en eerlijkheid in de samenwerking met de opdrachtgevers. Managers die zich onderscheiden door hun persoonlijkheid, capaciteit & kwaliteit. Op basis van kennis en kunde leveren zij toegevoegde waarde en of geven zij nieuwe impulsen aan Uw organisatie.

Door het gebruik van op kpi’s gebaseerde instrumenten gaan de interim managers dagelijks en wekelijks aan de slag met Uw medewerkers. In combinatie met uitleg over het waarom, wordt gelijktijdig het inzicht van de medewerker verhoogd als fundament voor blijvende gedrag- en prestatieverbetering.

Per opdracht stellen wij één, hooguit twee kandidaten voor. Het gaat altijd om de op dat moment beschikbare en het best bij uw opdracht passende kandidaat. Interim-managers van LogiQ werken inhoudelijk en oplossingsgericht. Bij LogiQ staat de essentie van Uw opdracht en de match met U als opdrachtgever centraal. Juist in interim-opdrachten wordt immers een sterk appel gedaan op leiderschap, flexibiliteit, initiatief, inzicht, communicatie en goed kunnen samenwerken.

Copyright 2018 LogiQ Interim en Advies. Alle rechten voorbehouden.