Over LogiQ interim en advies

http://logiq-interimenadvies.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/inframe3gk-is-155.giflink

Over LogiQ

LogiQ ondersteunt met advies en interim management het ontwerpen en optimaliseren van uw logistieke organisatie. De professionals van LogiQ hebben ruime ervaring. Zo zijn ze onder andere bekend met green field ontwerp, selectie en optimalisatie van WMS-systemen, mechanisatie vraagstukken. Daarnaast kunnen ze voor u onderhandelen in inkooptrajecten en zijn magazijninrichting, voorraadbeheer of het (her)ontwerp van uw distributienetwerk bekende onderwerpen.

Ook hands-on en praktisch operationeel management, zoals het organiseren van de werkvloer, het verbeteren van de werkomgeving en het coachen en trainen van het leidinggevend kader en/of de medewerkers op uw werkvloer.

De werkwijze van LogiQ kenmerkt zich door een no nonsense aanpak. Met twee benen op de grond worden rendementsverbeteringen uitgevoerd in samenwerking met U en uw medewerkers. Een en ander resulterend in draagvlakcreatie op alle niveaus en blijvend betere prestaties.

Door de jarenlange ervaring en samenwerking met meerdere opdrachtgevers in verschillende branches, is een uitgebreid netwerk van logistieke professionals ontstaan. Hierdoor kan LogiQ logistieke vraagstukken snel en vakkundig oplossen.

Copyright 2018 LogiQ Interim en Advies. Alle rechten voorbehouden.